Snygga Flare Jeans Lucky | No Womens Label

929 kr

Våra snygga Flare Jeans Lucky från No Womens Label är en fantastiskt retroinspirerad byxa i flare-modell som ger en elegant silhuett med sina utsvängda ben.

Det som verkligen sticker ut med dessa jeans är deras unika detaljer. De har höga fickor framtill som förseglas med knapp – en subtil men stilfull detalj som ger dem en extra touch av karaktär. Dessutom har de klassiska bakfickor på rumpan, vilket ger dem en tidlös charm och fulländar den retroinspirerade stilen. Hällor vid linningen så du kan styla byxan med eller utan ett skärp.

Den ljusa denim looken på jeansen ger dem en avslappnad och bohemisk känsla. Den subtila blekningen och de ljusa tonerna ger dem en autentisk vintagekänsla som är perfekt för Boholuxe-stilen. Dessa flare jeans kommer bli ett nyckelplagg i din garderob eftersom de är så lätta att styla.

Dessutom är dessa jeans mångsidiga och passar till en mängd olika tillfällen. Du kan bära dem till vardags för en avslappnad och trendig look, eller klä upp dem med ett par klackar och en elegant blus för en mer sofistikerad outfit, vi har parat ihop den med Lara blusen vilket ger en boholuxe look. Oavsett om du ska på en lunch med vänner, en kväll ute eller till och med en formell tillställning, är dessa jeans ett perfekt val för att skapa en chic och stilfull look.

Lucky erbjuder storlekarna XS-L. Detta säkerställer att du får en passform i din storlek och kan njuta av den fantastiska stilen och komforten hos Lucky jeans.

Deras Boholuxe-estetik förkroppsligar en känsla av frihet, självuttryck och äkthet som lockar till sig människor som strävar efter att omfamna sin individualitet och uttrycka sin unika stil.  Gör din egen statement och låta din personlighet lysa igenom varje outfit.

Så Stylar vi Flare jeansen från No Womens Label.

Bohemisk look: För en bohemisk look med våra flare jeans, kombinera dem med en luftig blus i paisleymönster eller med spetsdetaljer. Lägg till ett brett skärp i mocka och ett par sandaler från Zoes. Accessorize med statement-smycken som långa halsband eller stora örhängen och avsluta med en fransad väska eller en vävad korgväska för den perfekta bohemiska touchen.

Romantisk Chic Look: För att skapa en romantisk chic look med flare jeans, har vi matchat dem med en feminin singoallatopp i volang. Välj skor med låg klack, som ballerinaskor eller ankelboots. Komplettera med eleganta smycken och en väska i en neutral färg för en sofistikerad touch.

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Material: Denim

Storlek: XS-L

Märke: No Womens Label

Ytterligare information

Färg

Varumärke

Storlek

, , ,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Snygga Flare Jeans Lucky | No Womens Label”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *