Lori Blue midi Audrey Emma dress

Lori är en förtrollande jeansblå klänning som fångar essensen av sommarens skönhet med sitt stilistiska tryck av blommor och blad. Den subtila bruna randen som kantar mönstret tillför en extra dimension av elegans och gör denna klänning verkligen unik. Lori är en del av vår Audrey Emma dresses kollektion, känd för att erbjuda de perfekta sommarklänningarna för kvinnor i alla åldrar. Det är en Limited Edition med så mycket kärlek och passion bakom sig. Klänningen har dolda fickor och knytband som du kan markera midjan med.

Perfekt att ta fram år efter år.

 

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: N/A Kategorier: , , ,

Beskrivning

Material och Komfort

Tillverkad av 100% tunn, skön bomull, är Lori inte bara vacker utan också otroligt bekväm. Det lätta bomullstyget ger en luftig känsla som är idealisk för varma sommardagar. Klänningens design är genomtänkt för att vara tidlös och mångsidig, vilket gör den till en pålitlig favorit i garderoben som du kommer att vilja plocka fram år efter år.

Design och Siluett

Lori är avskuren under bysten, vilket skapar en smickrande siluett med mycket vidd i kjolen. Denna design ger klänningen en avslappnad och ledig stil som ändå behåller en feminin touch. De vida, luftiga ballongärmarna bidrar till klänningens bekvämlighet och rörelsefrihet, samtidigt som de ger en känsla av romantisk elegans. Fickorna i sidorna är både praktiska och diskreta, vilket gör klänningen ännu mer användbar i vardagen.

Flexibilitet och Användbarhet

En av de mest utmärkande egenskaperna hos Lori är de två tunna banden i sidorna. Dessa band kan knytas i ryggen för att ge klänningen en mer formsydd och kroppsnära passform. Detta gör Lori mångsidig, eftersom du kan välja att bära den löst och ledigt eller mer figursydd beroende på tillfälle och personlig stil. Denna flexibilitet gör Lori till en idealisk klänning för både avslappnade dagar och mer formella tillställningar.

Storlekar och Passform

Lori finns i två storlekar, S/M och M/L, vilket gör att den passar en mängd olika kroppstyper. Den generösa designen med mycket vidd i kjolen och de justerbara banden gör att klänningen är lätt att anpassa efter olika kroppsformer och storlekar. Oavsett om du föredrar en lösare passform eller en mer åtsittande stil, kan Lori anpassas för att möta dina behov.

Limited Edition

Lori är en limited edition klänning designad av Susanne Ritter Nilsson. Detta innebär att varje klänning är unik och att endast ett begränsat antal finns tillgängliga. Detta tillför en extra känsla av exklusivitet och gör Lori till ett ännu mer speciellt tillskott till din garderob.

 

Storlek: S/M och M/L

Material: 100% Bomull

Märke: Audrey Emma

30°C  fintvätt rekommenderas

Ytterligare information

Storlek

,

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lori Blue midi Audrey Emma dress”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *