Rea!

Kori slipdress Anya creme/gold

Det ursprungliga priset var: 1995 kr.Det nuvarande priset är: 1395 kr.

När det handlar om boholuxe-stilen är denna vackra slipdress från Kori en given favorit. Med sin tidlösa design och förföriska detaljer är den ett perfekt val för sommardagar och kvällar. Tillverkad av 100% bomull i en lugnande krämfärg är klänningen både elegant och bekväm att bära.

Det som verkligen utmärker denna klänning är dess fina band som kan knytas på axeln, vilket gör att passformen kan anpassas efter dina önskemål. Den generösa vidden ger dig en känsla av frihet och rörelse, medan den stilfulla dragskon vid halsringningen ger en extra touch av romantik. Den breda volangen skapar en mjuk silhuett och lägger till en extra dimension till klänningens utseende.

Broderierna i guld är enastående och lägger till en touch av lyx till klänningens övergripande estetik. Dessa subtila men förtrollande detaljer ger en känsla av elegans och förfining, vilket gör klänningen perfekt för både vardagsbruk och speciella tillfällen.

Med sin stilrena design och mångsidiga natur är den här klänningen ett utmärkt val för olika tillfällen. Oavsett om du ska på stranden, en picknick i parken eller en kvällsutflykt med vänner kommer denna klänning att vara din perfekta följeslagare. Dess flexibilitet gör att den enkelt kan kläs upp eller ner beroende på tillfälle och personlig stil.

Vidare är klänningen tillgänglig i storlekarna S, M och L, vilket gör att den passar olika kroppsformer och storlekar. Oavsett om du föredrar en mer åtsittande passform eller föredrar att ha lite extra vidd, kan du vara säker på att denna klänning kommer att ge dig den perfekta balansen mellan stil och komfort.

Sammanfattningsvis är Kori’s slipdress den ultimata boholuxe-klänningen för sommaren. Med sin eleganta design, vackra detaljer och mångsidiga stil är den ett oumbärligt tillskott till varje garderob. Ge dig själv förmånen att bära denna fantastiska klänning och upplev den underbara känslan av boholuxe-mode.

Artikelnr: N/A Kategorier: , , , Etikett:

Beskrivning

Storlek: S-L

Material: 100% Bomull

Märke: Kori

Ytterligare information

Storlek

, ,

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kori slipdress Anya creme/gold”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *