Betty Blus Mönstrad | No Womens Label

899 kr

Betty blus från No Womens Label är en mönstrad blus som elegant kombinerar klassisk design med en lekfull touch. Denna blus är en perfekt blandning av sofistikation och livlighet, vilket gör den idealisk för både formella och informella tillfällen. Med sin krage och knappar framtill ger Betty blusen en tidlös och polerad look som aldrig går ur stil.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Betty blusen är dess 3/4 balongärmar. Dessa ärmar är försedda med resår i ärmslutet, vilket inte bara ger en bekväm passform utan också skapar en elegant och feminin silhuett. Ärmarna tillför en touch av dramatik och mode, vilket gör att blusen sticker ut i mängden. Detta gör Betty blusen till ett utmärkt val för dem som vill lägga till en touch av sofistikation till sin garderob.

Mönstret på blusen bidrar med en lekfull och modern twist. Det ger en visuell kontrast till den klassiska designen och gör att blusen känns fräsch och aktuell. Kragen och knapparna framtill ger blusen en strukturerad och professionell look. Detta gör att Betty blusen kan bäras både till kontoret och till mer avslappnade evenemang. Den är mångsidig nog att bäras med både byxor och kjolar, och kan lätt matchas med olika accessoarer för att skapa en rad olika stilar. Du kan till exempel bära den instoppad i en hög midjekjol för en chic och elegant look, eller para ihop den med ett par jeans för en mer avslappnad och trendig stil.

In stock

Description

Betty blus är en mönstrad blus med krage och knappar. 3/4 Puffade ärmar med hjälp av resår i ärmslutet ger blusen en elekant stil medan mönstret på blusen ger en lekfull touch.

Storlek: Onesize

Märke: No Womens Label

Additional information

Färg

Varumärke

Storlek

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Betty Blus Mönstrad | No Womens Label”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…