Klänning Audrey Rosa | Audrey Emma

1595 kr

Audrey är en söt rosa/vit klänning som är designad med kärlek och omsorg av Casa Souks grundare, Susanne. Med inspiration från sitt barnbarn, Audrey Emma, har Susanne skapat denna unika och limited edition kollektion.  Audrey-Klänningen är en vacker, tid- och ålderlös skapelse som fångar essensen av elegans och enkelhet. Med sitt ljuvliga rosa och vita färgschema och de handtryckta blockmönstret i blommor är den perfekt för alla tillfällen och kommer att bli en favorit i din garderob år efter år. Storleken är M/L vilket ger en midja på 104 cm och en längd från axeln på 125 cm.

En Skön och Luftig Klänningsmodell

Audrey Emmas klänningar är designade för att vara både bekväm och elegant. Modellen är luftig och lätt att dra på sig över huvudet på morgonen, det är enkelt att älska denna klänning! Överdelen över bysten är bred och övergår i en vacker ballongärm som ger en somrig och chic look. Livstycket är sytt i dubbelt tyg för extra komfort och stöd, och klänningen har fickor i sidorna för att ge den en praktisk touch. Knytbanden i sidorna gör det möjligt att justera vidden baktill på klänningen, så att du alltid kan hitta den perfekta passformen.

Audrey Emma är en Limited Edition kollektion och finns i flera olika färger, mönster och längder. Det finns enbart få av varje klänning så passa på att hitta din favorit redan nu.

100% Bomull

30°C  fintvätt rekommenderas

 

Endast 1 kvar i lager

Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

En Skön och Luftig Klänningsmodell

Audrey Emmas klänningar är designade för att vara både bekväm och elegant. Modellen är luftig och lätt att dra på sig över huvudet på morgonen, det är enkelt att älska denna klänning. Klänningen finns i flera olika mönster och färger, så du kan välja den som bäst passar din stil och personlighet. Storleken på denna klänning är M/L vilket ger en midja på 104 cm och en längd från axeln på 125 cm. Överdelen över bysten är bred och övergår i en vacker ballongärm som ger klänningen en unik och elegant silhuett. Livstycket är sytt i dubbelt tyg för extra komfort och stöd, och klänningen har fickor i sidorna för att ge den en praktisk touch. Knytbanden i sidorna gör det möjligt att justera vidden baktill på klänningen, så att du alltid kan hitta den perfekta passformen.

Hållbart med Handgjort Hantverk och Blocktryck

En av de mest speciella aspekterna av Audrey Emma-klänningen är det välsydda hantverket och det handgjorda blocktrycket. Varje klänning är skapad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och en kärlek till traditionellt hantverk. Blocktrycket ger varje klänning en unik karaktär och gör att ingen klänning är exakt likadan som en annan. Det tunna, mjuka bomullstyget är svalt och bekvämt, vilket gör klänningen perfekt för både varma sommardagar och kyliga höstkvällar.

En Favorit för Alla Åldrar

Audrey Emma-klänningen är designad för att vara ålderslös och tidlös. Den passar kvinnor i alla åldrar och med olika stilar, och den lediga passformen gör att den känns både modern och klassisk på samma gång. Denna klänning är verkligen en favorit som du kommer att ta fram år efter år, oavsett säsong eller tillfälle.

Audrey Emma – En Tidlös Skönhet från Casa Souk

Vår slogan, ”Endless Love”, fångar kärnan av vad Audrey Emma står för. Det är en klänning som är skapad med kärlek och som kommer att ge dig glädje och komfort varje gång du bär den. Den tidlösa designen och det välsydda hantverket gör att denna klänning blir en bestående del av din garderob.

Limited Edition

Audrey Emma är Limited Edition och finns bara få av varje klänning. Vid efterfrågan kontakta info@casasouk.se eller ring till butiken.

 

Storlek: M/L

Material: 100% Bomull

Märke: Audrey Emma

30°C  fintvätt rekommenderas

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

Färg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Klänning Audrey Rosa | Audrey Emma”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …