Välkommen till Casa Souk


Nya produkter


Ett livsstilskoncept i Boholuxe-stil


Hos oss hittar du inredning, kläder, accessoarer och annat kul, handplockat från när och fjärran. Vårt utbud är en unik blandning av vintage och etniska hantverk från Marocko, Bali och Indonesien. Titta in i vår webbutik, i vår butik på Väster i Jönköping, eller kontakta oss för inredningsuppdrag.

Vi har några stolta samarbeten tillsammans med kreativa organisationer som exempel Bulibasha och Thejacksonslondon. Vi tycker att det är så viktigt att kunna stötta och hjälpa duktiga hantverkare, genom att köpa in och visa upp dessa fantastiska hantverk bidrar vi och ni till en bättre framtid för dessa konstnärer. Det är något som ligger varmt om hjärtat hos oss.

Vi har även ett samarbete med vår betaltjänst Payson. Payson ägs av Svea ekonomi som är ett svenskt företag. Det är viktigt för oss att kunna ge dig som kund det säkraste betalalternativet och därför har vi just valt Payson som är en av de större betallösningarna i Sverige idag. Payson är ett smidigt betalsätt som ger dig som kund möjlighet att betala direkt, med Swish, med faktura eller på delbetalning. Läs gärna mer hos Payson.

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Måndag
12:00 – 18:00
Tisdag
10:00 – 18:00
Onsdag
10:00 – 18:00
Torsdag
10:00 – 18:00
Fredag
10:00 – 18:00
Lördag
10:00 – 15:00
Söndag
Stängd