Välkommen till Casa Souk


SOMMARENS Nya produkter


Kori är ett Grekiskt modemärke som är en återkommande favorit i vårt och våra kunders Casa. Kori är utformad för att passa kvinnor över hela världen, i alla åldrar, som värderar enkelhet och elegans. Koris luftiga klänningar, strandkaftans och tunikor är tillverkade av naturliga och högkvalitativa material. Varje tyg testas för sin handkänsla, hållbarhet och design. Koris klänningar, kaftaner och tunikor har oftast vackra broderier som fångar upp grekisk historia och arv. En unik bohemisk urban lätthet i kombination med sofistikerad elegans och tidlös charm.

Vi erbjuder en unik samling av bohemiskt mode med inspiration från världens kulturer och traditioner. Maison Hotel fokuserar på att skapa tidlösa och sofistikerade plagg, tillverkade av högkvalitativa material och med omsorgsfullt utförda detaljer. Utforska vår värld av Boho-Luxe-mode med influenser av 60-& 70-talet och låt Maison Hotel bli din guide till en trendig och chic stil!

Ett livsstilskoncept i Boholuxe-stil

Välkommen till Casa Souk, din exklusiva plats för den ultimata boho-luxe upplevelsen! Upplev magin av en atmosfär där trend och tradition möts i en dans av stil och glamour.

Låt dig svepas iväg av vårt handplockade sortiment av kläder, inredning och accessoarer – varje detalj är en berättelse, varje mönster en resa. Med vårt sortiment kan du skapa en eklektisk festkänsla som är lika unik som du är.

Skäm bort dig själv och ditt hem med våra inspirerande kollektioner som smälter samman det moderna och det tidlösa, perfekt för att skapa en festlig stämning som strålar av personlighet och elegans.

Låt Casa Souk omfamna dig med en touch av bohemisk lyx. Gör dig redo att glänsa, fira och skapa minnen som varar livet ut.

Hos Casa Souk hittar du inredning till ditt hem, senaste modet av kläder och accessoarer i boholuxe stil och annat kul. Hos oss hittar du även den perfekta presenten. Handplockat från när och fjärran. Vårt utbud är en unik blandning av vintage och etniska hantverk från Marocko, Bali och Indonesien. Titta in i vår webbutik eller i vår butik på Väster i Jönköping. Vi hjälper dig även att styla ditt Casa, kontakta oss för inredningsuppdrag!

Handla snabbt, enkelt och säkert i vår webshop. Vi har ett samarbete med vår betaltjänst Payson. Payson ägs av Svea ekonomi som är ett svenskt företag. Det är viktigt för oss att kunna ge dig som kund det säkraste betalalternativet och därför har vi just valt Payson som är en av de större betallösningarna i Sverige idag. Payson är ett smidigt betalsätt som ger dig som kund möjlighet att betala direkt, med Swish, med faktura eller på delbetalning. Läs gärna mer hos Payson.


Vilken inredningsstil har ditt Casa?

Inspireras av Våra nyheter

BUTIKENS ÖPPETTIDER V.27-31

Måndag STÄNGT
Tisdag 12:00-17:00
Onsdag 12:00-17:00
Torsdag 12:00-17:00
Fredag 12:00-17:00
Lördag 10:00-13:00
Söndag STÄNGT

ORDNINARIE ÖPPETTIDER

Måndag 12:00-18:00
Tisdag 11:00-18:00
Onsdag 11:00-18:00
Torsdag 11:00-18:00
Fredag 11:00-18:00
Lördag 10:00-15:00
Söndag STÄNGT

Katja blusKlänning maggyshorts och blus NWLSylvia finstickat linnescarf grön