Klänning Emma Ljusblå | Audrey Emma

1595 kr

Klänningen Emma är en söt ljusblå och vit klänning som är en del av kollektionen och märket Audrey Emma, designat med kärlek och omsorg av Casa Souks grundare, Susanne, med inspiration från sitt barnbarn, Audrey Emma är en unik och limited edition kollektion med flera klänningar i vackert blocktryck och i olika färgscheman.

Emma-Klänningen är en vacker, tid- och ålderlös skapelse som fångar essensen av elegans och enkelhet. Med sin harmoniska ljusblåa och vita färg och de handtryckta blockmönstret i blommor är denna klänning perfekt för alla tillfällen och kommer att bli en favorit i din garderob år efter år. Emma finns i storlekar S/M och M/L med endast ett fåtal av varje storlek.

En Skön och Luftig Klänningsmodell

Audrey Emmas klänningar är designade för att vara både bekväm och elegant. Modellen är luftig och lätt att dra på sig över huvudet på morgonen, det är enkelt att älska denna klänning! Överdelen över bysten är bred och övergår i en vacker ballongärm som ger en somrig och chic look. Livstycket är sytt i dubbelt tyg för extra komfort och stöd, och klänningen har fickor i sidorna för att ge den en praktisk touch. Knytbanden i sidorna gör det möjligt att justera vidden baktill på klänningen, så att du alltid kan hitta den perfekta passformen.

Audrey Emma är en Limited Edition kollektion och finns i flera olika färger, mönster och längder. Det finns enbart få av varje klänning så passa på att hitta din favorit redan nu.

100% Bomull

30°C  fintvätt rekommenderas

 

SKU: N/A Categories: , , Tag:

Description

En Skön och Luftig Klänningsmodell

Audrey Emmas klänningar är designade för att vara både bekväm och elegant. Modellen är luftig och lätt att dra på sig över huvudet på morgonen, det är enkelt att älska denna klänning. Klänningen finns i flera olika mönster och färger, så du kan välja den som bäst passar din stil och personlighet. Mått på S/M Midja 90cm och längd från Axel 125cm. Mått på M/L midja 104cm och längd från axeln 125cm. Överdelen över bysten är bred och övergår i en vacker ballongärm som ger klänningen en unik och elegant silhuett. Livstycket är sytt i dubbelt tyg för extra komfort och stöd, och klänningen har fickor i sidorna för att ge den en praktisk touch. Knytbanden i sidorna gör det möjligt att justera vidden baktill på klänningen, så att du alltid kan hitta den perfekta passformen.

Hållbart med Handgjort Hantverk och Blocktryck

En av de mest speciella aspekterna av Audrey Emma-klänningen är det välsydda hantverket och det handgjorda blocktrycket. Varje klänning är skapad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och en kärlek till traditionellt hantverk. Blocktrycket ger varje klänning en unik karaktär och gör att ingen klänning är exakt likadan som en annan. Det tunna, mjuka bomullstyget är svalt och bekvämt, vilket gör klänningen perfekt för både varma sommardagar och kyliga höstkvällar.

En Favorit för Alla Åldrar

Audrey Emma-klänningen är designad för att vara ålderlös och tidlös. Den passar kvinnor i alla åldrar och med olika stilar, och den lediga passformen gör att den känns både modern och klassisk på samma gång. Denna klänning är verkligen en favorit som du kommer att ta fram år efter år, oavsett säsong eller tillfälle.

Audrey Emma – En Tidlös Skönhet från Casa Souk

Vår slogan, ”Endless Love”, fångar kärnan av vad Audrey Emma står för. Det är en klänning som är skapad med kärlek och som kommer att ge dig glädje och komfort varje gång du bär den. Den tidlösa designen och det välsydda hantverket gör att denna klänning blir en bestående del av din garderob.

Limited Edition

Audrey Emma är Limited Edition och finns bara få av varje klänning. Vid efterfrågan kontakta info@casasouk.se eller ring till butiken.

 

Storlek: S/M och M/L

Material: 100% Bomull

Märke: Audrey Emma

30°C  fintvätt rekommenderas

Additional information

Varumärke

Storlek

,

Färg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Klänning Emma Ljusblå | Audrey Emma”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…